İSTANBUL / ESENYURT - Siteler İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşku ile kutlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yıldönümü nedeniyle okulumuzda anma programı yapıldı.

Ekm

Cumhuriyet bayramımızın 100'üncü yıl dönümü okulumuzda çoşkulu şekilde kutlandı.

Kas

1.SINIFLARIMIZ HEP BİRLİKTE SİNEMAYA GİDEREK OKUMA YAZMA ÇALIŞMALARININ ARASINDA STRES ATMIŞ OLDULAR.

Kas

ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ 10 KASIM HAFTASI KAPSAMINDA FLORYA ATATÜRK KÖŞKÜNÜ ZİYARET EDERKEN HAFTANIN ANLAMINI  KAVRAMIŞ OLDULAR.

“AĞAÇLARIN ADLARI İSTANBUL”  PROJESİ

Okul Bahçelerinde

Proje kapsamında okulumuz ağaç adları öğrencilerimizin ağaçları tanımaları açısından okulumuz ağaç envanteri çıkarılarak görünür alanlarda sergilenmektedir.

Ağaçlarımızın isimlerini ağacın silüetini bozmayacak şekilde yazdırarak ağaçlara astık.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKUL KORİDORLARI  PANO VE ANASINIFI  ÇALIŞMALARIMIZ

TEMİZ OKUL TEMİZ GELECEK

EKİM AYINDA TEMİZ SINIFLARIMIZ 1/C , 2/B ,3/D ,4/G OLMUŞLARDIR.TEMİZLİK KÜLTÜRÜNÜN OLUŞMASINDA EMEĞİ GEÇEN BELMA SARAÇ TAŞ ,ÜMİT ŞEKER , HURİYE DAŞÇİ  VE AYDIN AYDAR ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER , SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.